Wie zijn wij

Zorg en communicatie

Bij Dierenkliniek Wulven zijn wij een hecht, gezellig team van dierenartsen, paraveterinaire dierenartsassistentes en ondersteunend personeel. Wij zijn stuk voor stuk dierenliefhebber en gaan met onze patiënten om zoals we met onze eigen dieren omgaan. Wij vinden het belangrijk dat een bezoek aan onze kliniek zo stressvrij mogelijk is en nemen hier maatregelen voor. Wij staan voor hoge kwaliteit zorg voor uw huisdier die past bij u als eigenaar, om deze kwaliteit te waarborgen volgen wij regelmatig nascholing. Wij proberen helder te communiceren over onze adviezen en wat u van ons kunt verwachten.

Als team streven wij ernaar om zoveel mogelijk leed te voorkomen, zodat uw huisdier een lang, gezond en pijnvrij leven mag hebben. Tandenpoetsen, voeding, vachtverzorging, beweging, infectieziekten: wij adviseren u graag over allerlei manieren om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Het lukt ons helaas niet om alle ziektes te voorkomen. Wanneer u toch geconfronteerd wordt met gezondheidsproblemen bij uw huisdier, dan streven wij naar een goede, haalbare oplossing voor u en uw huisdier. Wij staan voor een goede kwaliteit van leven van uw huisdier, ongeacht de leeftijd of situatie.

Wij weten dat het houden van huisdieren vaak veel emoties met zich meebrengt, zeker wanneer uw huisdier niet lekker is. Ook voor u als eigenaar staan wij klaar. Als u specifieke zorgen heeft of extra uitleg wenst, ondersteunen wij hier graag in. Ook staan wij open voor feedback over hoe wij u beter kunnen helpen.

Maatschappelijk verantwoord

Wij werken nauw samen met de opleiding bij Yuverta voor paraveterinaire dierenartsassistentes. Wij hebben regelmatig stagiaires rondlopen die bijvoorbeeld meekijken bij de balie of leren hoe ze een dier onder narcose kunnen monitoren. Zo zorgen wij er samen voor dat onze toekomstige collega’s goed opgeleid en met voldoende ervaring straks zelf aan de slag kunnen.

Bij Dierenkliniek Wulven besteden wij doorlopend aandacht aan verduurzaming in de breedste zin van het woord. Wij kijken kritisch naar onze directe milieubelasting, bijvoorbeeld het gebruik van plastic en energie, maar ook naar onze indirecte belasting, bijvoorbeeld met welke medicatie en voeding wij voorschrijven.

Het team in actie!

Vindt u het leuk om het team in actie te zien, dan kunt u ons volgen op social media. Wij zijn te vinden op www.facebook.com/dierenkliniekwulven.nl en op www.instagram.com/dierenkliniekwulven/.
Hier proberen wij u als eigenaar een beeld te geven van hoe wij werken, wat wij als praktijk belangrijk vinden, tips te geven hoe u uw huisdier in goede gezondheid kunt houden en komen uiteraard ook af en toe foto's van onze lieve patiënten langs. Ook delen we hier belangrijk nieuws over de praktijk, zoals gewijzigde openingstijden, informatieavonden en open dagen.