Voeding

Wat is goede voeding?

Voor u als eigenaar is het best lastig om een goede keuze te maken in het oerwoud van merken voer met prachtige beloftes voor een goede gezondheid.

Binnen Dierenkliniek Wulven is inmiddels ook al jaren ervaring met rauwe versvlees-voeding. Niet alleen in het voork├│men van gezondheidsproblemen, maar ook in het oplossen daarvan. Rauwe voeding kan helpend zijn ten aanzien van een effici├źntere vertering met een hogere opname van voedselbestanddelen en daardoor minder afvalproducten. Dit resulteert in minder belasting voor de lever en andere organen. Bij ons verkrijgbaar in acht smaken van het merk Carnivoer: rund, kip, lam, konijn, eend, paard, vis en pens en in vier smaken van het biologische merk Bandit: vleesmix, kipmix en geitmix.

Wij hebben voor u ook Carnivoer2GO, een gestoomde worst die houdbaar is buiten de koelkast. Verkrijgbaar in dezelfde smaken, maar alleen in 2x400 gram. Handig om mee te nemen op vakantie! Meer informatie kunt u vinden op www.carnivoer.nl.

Naast deze diepvries-rauwvleesvoeding verkopen wij ook diverse ‘snacks’ en kauwbotjes zonder bewerkingen en/of toevoegingen. Er is daardoor ook altijd iets lekkers te vinden voor allergische dieren.

Verder beschikken wij over voeding waarin geen granen zijn verwerkt, omdat een vleeseter dit soms niet kan verteren. Hiervan hebben we Hill's NoGrain.

Voor het overige beschikken wij over diverse dieetvoeding van de merken Hill’s en Purina ProPlan voor dieren die klachten hebben, zoals artrose, diarree, misselijkheid, huidklachten en blaasklachten.

Terug naar Praktijkinformatie