Operaties

Chirurgische ingrepen

Operaties

Alle regelmatig voorkomende operaties kunnen in onze kliniek worden verricht. Wij plannen operaties, net als tandheelkundige ingrepen, in de ochtend in, zodat uw dier alle tijd heeft om goed en rustig wakker te worden onder ons wakend oog en oor. Uw dier kan vrijwel altijd dezelfde dag weer lekker mee naar huis.   

Wij realiseren ons dat een ingreep onder narcose voor u een spannende aangelegenheid is. U mag vertrouwen op onze ervaring en betrokkenheid. Wij zorgen voor uw dier zoals wij voor ons eigen dier zorgen! En geloof ons, daar zorgen wij goed voor ❤️.

Wij hebben de beschikking over moderne bewakingsapparatuur om alles rondom de operaties zo veilig en pijnloos mogelijk te laten voorlopen. Tijdens elke operatie worden hartslag, ademhaling en temperatuur nauwkeurig in de gaten gehouden.

Pre-anesthetisch onderzoek

Voor elke narcose wordt uw dier lichamelijk onderzocht en gewogen. Bij oudere dieren en dieren die bekend zijn met klachten, is het zeer te adviseren om voorafgaand aan de narcose bloedonderzoek te doen.

Met behulp van een algemeen onderzoek en een bloedonderzoek ontstaat een goed beeld van de gezondheidstoestand van de patiënt. Eventueel zichtbare gezondheidsrisico’s kunnen ontdekt worden, waarbij narcoseprotocollen aangepast kunnen worden en de kans op onvoorziene complicaties zo verkleind kan worden. Doel van dit alles is om u gerust te stellen dat de optimale zorg die uw dier nodig heeft, gegeven wordt.

Terug naar Praktijkinformatie