Belangrijk nieuws over Zuid

Zoals u wellicht heeft gemerkt, hebben we enkele turbulente jaren achter de rug. Door de grote toestroom aan nieuwe huisdieren tijdens corona groeiden wij bij Dierenkliniek Zuid uit onze voegen. Ook Dierenkliniek Wulven heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Nadat dierenarts Hanneke de Vries met pensioen is gegaan, is de kliniek zich blijven ontwikkelen en zijn de mogelijkheden tot behandeling verder uitgebreid. Ook is de samenwerking met de opleiding voor paraveterinaire dierenartsassistentes (gevestigd in het Yuverta college) verder uitgebreid, waardoor onze toekomstige collega’s nóg beter opgeleid kunnen worden.

Door begin dit jaar de handen ineen te slaan, konden wij uw huisdieren van betere zorg voorzien binnen de grenzen van Houten en voor al onze patiënten ruimere mogelijkheden bieden om een afspraak in te plannen. Wij merken hierdoor dat veel eigenaren dit als prettig ervaren en al volledig zijn overgestapt naar de grotere locatie Wulven. Hier zijn we blij mee, omdat we op deze locatie uitgebreider zorg kunnen leveren dan bij Dierenkliniek Zuid.

We merken dat het steeds rustiger wordt bij Dierenkliniek Zuid. Dit, in combinatie met het aanhoudende personeelstekort, heeft ertoe geleid dat we de volgende beslissing hebben genomen. Dierenkliniek Zuid gaat per 1 januari 2023 volledig verder op onze locatie Dierenkliniek Wulven. De locatie op de Beusichemsetuin 9a zal dan definitief opgeheven worden. Zo kunnen wij uw huisdier van de beste zorg blijven voorzien op een moment dat voor u als eigenaar prettig is.

Voor u heeft dit geen gevolgen, anders dan dat wij u voortaan graag welkom heten op de Randhoeve 2b in Houten. U zult onze vaste dierenartsen van Dierenkliniek Zuid, Tierney en Lyn, en onze vaste paraveterinaire assistente Gina daar tegenkomen. Als u een voorkeur heeft voor een dierenarts dan kunt u dit uiteraard aangeven.

Om u kennis te laten maken met de locatie en uw huisdieren een warm welkom te geven, nodigen wij u graag uit om in januari 2023 een nieuwjaarsattentie voor uw huisdier te komen ophalen. Ook kunt u in januari meedoen aan onze fotowedstrijd. Zie voor meer informatie onderaan deze pagina.

Mocht u vragen of zorgen hebben over deze verandering, dan vernemen wij dit graag.

Kennismaken bij Dierenkliniek Wulven

Om u en uw dieren welkom te heten, nodigen u graag uit om in januari persoonlijk kennis te komen maken. Er staat een nieuwjaarsattentie voor uw huisdieren klaar bij de balie. Wenst u een rondleiding van de praktijk, dan kunt u hiervoor een moment inplannen met een van onze assistentes.

Fotowedstrijd

In de maand januari kunt u zich ook aanmelden voor de fotowedstrijd. Aan het einde van de maand zullen de drie mooiste foto’s worden uitgekozen om op canvas gedrukt te worden. Deze foto’s worden een jaar bij Dierenkliniek Wulven opgehangen en daarna krijgt u deze cadeau voor thuis.

U kunt zich aanmelden door één of meerdere foto’s van uw huisdier te mailen naar wulven@dierenzorggroep.nl onder vermelding van ‘fotowedstrijd januari 2023’. Hierbij is het belangrijk dat u de naam van uw huisdier(en), uw achternaam en telefoonnummer doorgeeft zodat wij u kunnen contacteren over de uitslag. Bij deelname gaat u akkoord dat deze foto’s gebruikt worden in de wachtkamer en dat deze op onze sociale media en/of website gedeeld mogen worden.

Bereikbaarheid Dierenkliniek Wulven

Informatie over Dierenkliniek Wulven vindt u op www.dierenkliniekwulven.nl.

Woont u in Houten en heeft u geen vervoer om naar de dierenarts te komen? Er zijn verschillende opties binnen Houten. Voor katten en kleine honden kunt u gebruik maken van de electrokarren van Stichting Duurzaam Vervoer Houten (www.vervoerhouten.nl). Voor alle dieren inclusief grotere honden kunt u reizen met de regiotaxi (www.regiotaxiutrecht.nl).

Heeft u liever dat wij bij u thuis komen, dan kunnen wij uiteraard een huisvisite inplannen.