Operaties

Alle regelmatig voorkomende operaties worden in onze kliniek verricht, zoals: castraties en sterilisaties, maag- en darmoperaties, blaasoperaties, oog- en ooroperaties, verwijderen van bultjes en tumoren etc. Niet alleen deze operaties, maar ook tandheelkundige ingrepen onder narcose plannen we het liefst op de ochtenden, omdat we dan de rest van de dag uw dier goed kunnen bewaken en observeren. Bovendien kunt u dan uw dier vrijwel altijd nog dezelfde dag weer mee naar huis nemen.   

Wij realiseren ons dat een ingreep onder narcose voor veel eigenaren een spannende aangelegenheid is. Bij ons is uw huisdier echter in goede handen. Onze ervaren dierenartsen hebben de beschikking over zogenaamde gasnarcose en moderne bewakingsapparatuur om alles rondom de operaties zo veilig mogelijk te laten voorlopen, Niet alleen tijdens, maar ook na elke operatie worden hartslag, ademhaling en temperatuur nauwkeurig in de gaten gehouden. Reeds voor de operatie dienen we al pijnstilling toe, zodat uw huisdier ook bij het ontwaken uit de narcose geen pijn voelt. 

Pre-anesthetisch onderzoek
OperatieVoor elke narcose wordt uw dier lichamelijk onderzocht en gewogen. Soms is het raadzaam om voorafgaand aan de narcose bloedonderzoek te doen, bijvoorbeeld bij oudere dieren. Als de nieren of de lever namelijk niet (meer) optimaal functioneren, kunnen we specifieke maatregelen treffen om de narcose zo veilig mogelijk te laten verlopen.

 

 

Afspraak maken v4

 

Contactgegevens:

Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030-6377267
wulven@dierenzorggroep.nl

 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
09.00-19.00 uur.

Spreekuur volgens afspraak.

 


Copyright © 2013. Dierenkliniek Wulven.