Charlotte van Vliet

CharlottevanVlietBegin 2005 kwam ik met mijn hondje op consult in Dierenartspraktijk De Berm. Hanneke wist dat ik bezig was met de opleiding voor dierenartsassistente en vroeg me hoe het ging. Ik vertelde dat ik op zoek was naar een stageplek en prompt werd me er een aangeboden. Stralend liep ik naar buiten en zo is het begonnen……..
Intussen ben ik in vaste dienst en ik vind het een fantastische job. Geen dag is hetzelfde. Je leeft mee met de dieren en hun baasjes en het werk is dynamisch, elke dag leer je bij. Ik ben er enorm trots op dat ik kan zeggen dat mijn hobby mijn baan is geworden!

In maart 2012 zijn we verhuisd van Dierenartspraktijk De Berm naar Dierenkliniek Wulven. Dit bracht voor ons een enorme verandering met zich mee. Alles was nieuw, behalve de gezichten van ons team. Er zijn veel leuke, interessante dingen bijgekomen zoals röntgen, echo en een uitgebreider laboratorium. Het werd een enorme uitdaging en aangezien ik een type ben dat houdt van uitdagingen, zit ik hier helemaal op mijn plek. Kortom, mijn werk geeft mij uitdaging en enorm veel plezier!

 

 

Afspraak maken v4

 

Contactgegevens:

Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030-6377267
wulven@dierenzorggroep.nl

 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
09.00-19.00 uur.

Spreekuur volgens afspraak.

 


Copyright © 2013. Dierenkliniek Wulven.