Assistentes

Lia van Wijk

LvanSoestDoor mijn toenmalige zieke witte herderpup maakte ik in januari 1998 voor het eerst kennis met de goede zorgen van dierenarts Hanneke de Vries in de toen pas geopende praktijk ‘De Berm’. Een maand later ben ik als stagiaire begonnen en sinds 2000 werk ik met veel plezier als parttime paraveterinair, eerst in Dierenartspraktijk De Berm en nu, sinds maart 2012 in Dierenkliniek Wulven.
Ik geniet van het persoonlijke contact met eigenaren als ik achter de balie zit, maar ook de verschillende operaties en de gebitsbehandelingen in de ochtend maken het werk interessant. En als honden ’s middags opgewekt kwispelend met hun baasjes naar huis terugkeren, is mijn dag weer goed. Eenmaal moe, maar voldaan weer thuis, word ik dan aan alle kanten besnuffeld door onze twee ondeugende Maine Coonkaters.

 

Charlotte van Vliet

CharlottevanVlietBegin 2005 kwam ik met mijn hondje op consult in Dierenartspraktijk De Berm. Hanneke wist dat ik bezig was met de opleiding voor dierenartsassistente en vroeg me hoe het ging. Ik vertelde dat ik op zoek was naar een stageplek en prompt werd me er een aangeboden. Stralend liep ik naar buiten en zo is het begonnen……..
Intussen ben ik in vaste dienst en ik vind het een fantastische job. Geen dag is hetzelfde. Je leeft mee met de dieren en hun baasjes en het werk is dynamisch, elke dag leer je bij. Ik ben er enorm trots op dat ik kan zeggen dat mijn hobby mijn baan is geworden!

In maart 2012 zijn we verhuisd van Dierenartspraktijk De Berm naar Dierenkliniek Wulven. Dit bracht voor ons een enorme verandering met zich mee. Alles was nieuw, behalve de gezichten van ons team. Er zijn veel leuke, interessante dingen bijgekomen zoals röntgen, echo en een uitgebreider laboratorium. Het werd een enorme uitdaging en aangezien ik een type ben dat houdt van uitdagingen, zit ik hier helemaal op mijn plek. Kortom, mijn werk geeft mij uitdaging en enorm veel plezier!

 

 

Ellen Landman

ellen_as

Na 20 jaar in de administratie gezeten te hebben, wilde ik graag iets met dieren gaan doen, zoals ik van jongs af aan eigenlijk al wilde. Ik begon de opleiding tot dierenartsassistente en toen ik mijn dierenarts (Hanneke) vroeg of ik bij haar stage kon lopen, kon ik meteen beginnen. Ik heb dat met veel plezier gedaan. Na mijn opleiding heb ik een jaar gewerkt in een dierenkliniek in Zeist. Ook daar heb ik met plezier gewerkt, maar ik hoefde niet lang na te denken toen Hanneke mij vroeg terug te komen naar Dierenartspraktijk De Berm, vooral met het uitzicht op de verhuizing naar een grotere kliniek, namelijk Dierenkliek Wulven.
Het werk als dierenartsassistente vind ik erg leuk, omdat je veel contact hebt met mensen en dieren. Geen dag is hetzelfde en een rustige dag kan ineens veranderen in een hectische dag. Inmiddels hebben wij zelf thuis een hond, een kater en twee cavia's.

Afspraak maken v4

 

Contactgegevens:

Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030-6377267
wulven@dierenzorggroep.nl

 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
09.00-19.00 uur.

Spreekuur volgens afspraak.

 


Copyright © 2013. Dierenkliniek Wulven.