Welkom bij Dierenkliniek Wulven

Dierenkliniek Wulven is een moderne en ruim opgezette kliniek. De kliniek is geopend in maart 2012 en is een voortzetting en uitbreiding van Dierenartspraktijk De Berm van dierenarts Hanneke de Vries. In onze kliniek staat een enthousiast team van twee dierenartsen en drie assistentes dagelijks voor u klaar om de beste zorg te verlenen aan uw huisdier. We doen dit graag in goed overleg met u, aangepast aan uw wensen en mogelijkheden. Moderne apparatuur staat tot onze beschikking, waardoor we alles in huis hebben om uw huisdier optimaal te kunnen onderzoeken en behandelen.

Speciale aandachtsvelden: tandheelkunde met mogelijkheid tot maken van dentale röntgenfoto's, echo- en röntgendiagnostiek, (natuurlijke) voeding, chiropractie/manuele therapie, allergieën (chronische huid- en maagdarmklachten), voedselgerelateerde aandoeningen en andere onbegrepen chronische aandoeningen. Vaccineren doen wij op maat, liefst na een zogenaamde titerbepaling (hond en kat), dus niet een standaardcocktail voor elk dier. Hierdoor bent u er zeker van dat uw huisdier geen onnodige vaccinaties krijgt toegediend. 

Dierenkliniek Wulven is verbonden aan het paraveterinair opleidingscentrum, een initiatief van Wellantcollege voor de MBO opleiding paraveterinair. Dit betekent voor u dat u bij ons wel eens een stagiaire zult tegenkomen.  

 

Staat u nog niet bij ons ingeschreven?

Bel ons voor een gratis kennismakingsgesprek! 

 

 

Afspraak maken v4

 

Contactgegevens:

Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030-6377267
wulven@dierenzorggroep.nl

 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
09.00-19.00 uur.

Spreekuur volgens afspraak.

 


Copyright © 2013. Dierenkliniek Wulven.